İrtibat Numarası
Dil Seçin
tren

GENEL BİLGİ

Muradiye Kültür Vakfı, 1978 yılında Ankara’da kurulmuştur. Muradiye kelime olarak -güzele ve iyiye dair – tüm dileklerin gerçekleştiği yer anlamındadır. Vakfımız, kurulduğu günden itibaren akıl ve gönül kanatlarına sahip nesiller yetiştirebilmeyi murad etmiştir. Açmış olduğu okul öncesi eğitim kurumları, ilk ve orta öğretim okulları, Kur’an kursları, camileri, yüksek öğrenim yurtları ile insana yapılan yatırımın en kıymetli yatırım olduğunu vurgulamıştır.

AMACIMIZ

Allah’ın ezelî ve ebedî ilmini, İslâm’ın değerlerini her nefeste yaşamak ve yaşatmak; Bu amacın gerçekleşebilmesi için de tüm kurumlarımızda gönül birlikteliği oluşturmak.
Amacımıza Ulaşmak İçin Geliştirdiğimiz Modelimiz: Yek-Vücud Modeli
Davamıza lâyıkıyla hizmet için “yek vücud” olabilmek gerekir…
Numan ibni Beşir radıyallahu anhüma’ dan rivayet edildiğine göre, Rasülullah (SAV) şöyle buyurdular:
“Mü’minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.“

Bizimle İletişime Geçin